| O WEBU czechnelly.czweb.org | |
|
|
|
Autor | Zpráva |
---|
mifr Návštěvník
Poeet p?íspivku : 68 Odkud jsi? : pořád stejně... Registration date : 27. 08. 06
| Předmět: Re: O WEBU czechnelly.czweb.org Thu 7 Sep - 0:32 | |
| Doufejme, ale moc si od toho neslibuju a ještě to stejně ani není...trvá to vždycky pár dní..zadávají to ručně a dokud se tu neukáže nový člen, tak si budu myslel, že to prostě nefunguje a nepomáhá, ale uvidíme... Ty Slováky klidně zkus, ale zase dávám tomu stejné naděje... | |
|
| |
Predalienus Admin
Poeet p?íspivku : 83 Odkud jsi? : Ostrava Registration date : 28. 07. 06
| Předmět: Re: O WEBU czechnelly.czweb.org Thu 7 Sep - 11:35 | |
| No tak jsem přidal zoznam.sk a centrum.sk, tak uvidime. Ted uz jen cekat | |
|
| |
mifr Návštěvník
Poeet p?íspivku : 68 Odkud jsi? : pořád stejně... Registration date : 27. 08. 06
| Předmět: Re: O WEBU czechnelly.czweb.org Fri 8 Sep - 11:42 | |
| Tak Centrum.cz nás zařadí od zítřka jak do tématických diskusí, tak do zpěvaček (atlas.cz zatím nic), ale Seznam (zmetek jeden namyšlenej ) se šprajcnul a že prý pro nedostatek obsahu nás do katalogu nezařadí! Ale už neporadí, kde má začínající diskusní web nějaký ten "dostatečný" obsah asi tak najít? Nemá cenu si z inteligentů dělat hlavu, né? | |
|
| |
Frenchie Moderátor
Poeet p?íspivku : 92 Age : 37 Registration date : 18. 06. 06
| |
| |
mifr Návštěvník
| Předmět: Re: O WEBU czechnelly.czweb.org Sun 10 Sep - 12:31 | |
| | |
|
| |
mifr Návštěvník
| Předmět: Re: O WEBU czechnelly.czweb.org Tue 12 Sep - 17:51 | |
| TO: Admin Vzhledem k posledním událostem uvedených v >TOMTO< threadu navrhuji, aby se tato zdejší sekce fóra přestala jmenovat "Všechno o webu czechnelly(tecka)org", ale aby se naopak vztahovala k našemu aktuálnímu webu a tedy www.furtado.ic.czDěkuji za vyslyšení... | |
|
| |
Predalienus Admin
| Předmět: Re: O WEBU czechnelly.czweb.org Thu 14 Sep - 22:29 | |
| | |
|
| |
mifr Návštěvník
| Předmět: Re: O WEBU czechnelly.czweb.org Thu 14 Sep - 23:40 | |
| No, nechci malovat bubáky na stěnu, ale jestli Frenchie z těch zdejších novinek a změn na místě radostí neklepne, tak to má nejmíň do sta let zaručeně a né-li né Nelly (no i když ta taky), ještě výše! | |
|
| |
Frenchie Moderátor
| |
| |
mifr Návštěvník
| Předmět: Re: O WEBU czechnelly.czweb.org Thu 21 Sep - 11:33 | |
| Tak to jsme rádi, ale sekce se stále jmenuje czechnelly.org a nikoliv jak bylo navrhováno "furtado.ic.cz" a k návrhu banneru se taky za celou dobu nevyjádříš... | |
|
| |
Frenchie Moderátor
| Předmět: Re: O WEBU czechnelly.czweb.org Sun 24 Sep - 9:24 | |
| - mifr napsal:
- Tak to jsme rádi, ale sekce se stále jmenuje czechnelly.org a nikoliv jak bylo navrhováno "furtado.ic.cz" a k návrhu banneru se taky za celou dobu nevyjádříš...
ach jo..tak mě zabij..jak to mam všechno stíhat..taky mam svůj web pamatuješ? a už jsem to přejmenovala.. banner se mi moc nelíbil sorry | |
|
| |
Predalienus Admin
| Předmět: Re: O WEBU czechnelly.czweb.org Sun 24 Sep - 11:04 | |
| Nechci prudit ale sekce se furt jmenje "Všechno o webu www.czechnelly.org", ale v klidu, chapu ze na prvnim miste mas svuj web | |
|
| |
Frenchie Moderátor
| Předmět: Re: O WEBU czechnelly.czweb.org Tue 26 Sep - 19:08 | |
| - Predalienus napsal:
- Nechci prudit ale sekce se furt jmenje "Všechno o webu www.czechnelly.org", ale v klidu, chapu ze na prvnim miste mas svuj web
co? vždyt jsem to přejmenovala...takhle se to na začátku nejmenovalo.. a to neni můj web..já mam o suga | |
|
| |
Predalienus Admin
| Předmět: Re: O WEBU czechnelly.czweb.org Tue 26 Sep - 21:20 | |
| To ja vim ze czechnelly.org neni tvuj web a ze mas web o sugababes a tim prejmenovanim jsem myslel prejmenovani toho popisku u sekce web. Takhle to je ted: - kód:
-
A takhle jsem si to predstavoval: - kód:
-
WEB Všechno o webu furtado.ic.cz | |
|
| |
Frenchie Moderátor
| Předmět: Re: O WEBU czechnelly.czweb.org Thu 28 Sep - 9:04 | |
| - Predalienus napsal:
- To ja vim ze czechnelly.org neni tvuj web a ze mas web o sugababes a tim prejmenovanim jsem myslel prejmenovani toho popisku u sekce web.
Takhle to je ted: - kód:
-
A takhle jsem si to predstavoval: - kód:
-
WEB Všechno o webu furtado.ic.cz tak a jseš moderátor fora | |
|
| |
mifr Návštěvník
| Předmět: Re: O WEBU czechnelly.czweb.org Thu 28 Sep - 13:18 | |
| No, tak to gratuluji nové moderátorské pozici , ale nějak mám dojem, že o to tady nešlo, ale snad bude Predalienus takovou poctou potěšen a přejme mu to! Jen bych ještě jednou poukázal na to, oč nám tady celou dobu milá Frenchie vlastně jde...chápu, ale a máme toho moc všichni a hlavně nic ve zlým | |
|
| |
Predalienus Admin
| Předmět: Re: O WEBU czechnelly.czweb.org Thu 28 Sep - 13:30 | |
| - Frenchie napsal:
- tak a jseš moderátor fora
ooo tak dekuji jsem pocten jinak jak pise mifr "o to tady nešlo" viz jeho prispevek, ale moderatorstvi se bude hodit P.S. Uz se blizime k magicke hranici 10 registrovanych uzivatelu | |
|
| |
Frenchie Moderátor
| Předmět: Re: O WEBU czechnelly.czweb.org Thu 28 Sep - 23:44 | |
| | |
|
| |
mifr Návštěvník
| Předmět: Re: O WEBU czechnelly.czweb.org Fri 29 Sep - 0:43 | |
| Ach jo, tak nejdřív jen s fórem pomoci, pak tu máme nového moderátora a teď už se zas hledá pro změnu druhý admin!? Tohle vážně nemusíš Frenchie a ani to po tobě nikdo nechce. Stejně by los padnul na někoho z nás dvou a nějak moc funkcí na tak malém fóru, nemyslíš? Pokud jde o to, tak máš přece svůj admin účet a přes admin rozhraní se tohle všechno mění.. Však jsi to musela i na tom vašem Suga fóru měnit, né? Prostě se mi nelíbí, jak to tady vzdáváš a to bys nám měla jít naopak příkladem. Tak. | |
|
| |
Frenchie Moderátor
| Předmět: Re: O WEBU czechnelly.czweb.org Fri 29 Sep - 17:48 | |
| - mifr napsal:
- Ach jo, tak nejdřív jen s fórem pomoci, pak tu máme nového moderátora a teď už se zas hledá pro změnu druhý admin!? Tohle vážně nemusíš Frenchie a ani to po tobě nikdo nechce. Stejně by los padnul na někoho z nás dvou a nějak moc funkcí na tak malém fóru, nemyslíš? Pokud jde o to, tak máš přece svůj admin účet a přes admin rozhraní se tohle všechno mění.. Však jsi to musela i na tom vašem Suga fóru měnit, né? Prostě se mi nelíbí, jak to tady vzdáváš a to bys nám měla jít naopak příkladem. Tak.
ty jseš fakt pitomej... jak příkladem? to myslíš vážně? Já jdu příkladem na http://sugababes.highforum.net/ jestli mě budeš takhle štvát, tak tě bloknu, dokud tuhle funkci mam | |
|
| |
mifr Návštěvník
| Předmět: Re: O WEBU czechnelly.czweb.org Fri 29 Sep - 19:28 | |
| No teda, tak to už nijak nemyslel a nebudu dál dráždit...znělo to vážně dost neštvaně už tak...prý pitomej..a raději ti názorně (jako admin adminovi) ukážu, jak se mění popisky u témat. Jen si tak představuju, že nechat se bloknout na takovém pidifóru by už asi bylo o zápis do kuriozit , ale jak jsem řekl, už mlčím a bojím bojím. Chjo, čeho se tu ještě nedočkám a mír člověče | |
|
| |
mifr Návštěvník
| Předmět: POZOR ZMĚNA Mon 2 Oct - 16:53 | |
| Tak jen malé doplnění k poslednímu dění. Po vzájemné dohodě s Frenchie jsme došli k takovému závěru a s okamžitou platností rozhodli takto. Predalienus byl díky svým aktivitám ve prospěch nejen stránky, ale i fóra jmenovám do funkce ADMINISTRÁTORA zdejšího diskusního fóra a Frenchie na vlastní přání do role MODERÁTORA(ky) našeho fóra. Já se pouze pasoval do role "poradce" obou jmenovaných a momentálního mluvčího této jistě příznivé změny. Takže všem velká gratulace do nových funkcí a kdyby něco nefungovalo, tak zde dejte vědět. Zdraví mifr | |
|
| |
Predalienus Admin
| Předmět: Dekuji Mon 2 Oct - 18:14 | |
| Tak teda dekuji k administratorskemu postu. Doufam ze vasi duveru nezklamu a forum i webove stranky budou dale vzkvetat. | |
|
| |
Frenchie Moderátor
| Předmět: Re: O WEBU czechnelly.czweb.org Tue 3 Oct - 17:46 | |
| - Predalienus napsal:
- Tak teda dekuji k administratorskemu postu. Doufam ze vasi duveru nezklamu a forum i webove stranky budou dale vzkvetat.
TO MY TAKY! | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: O WEBU czechnelly.czweb.org | |
| |
|
| |
| O WEBU czechnelly.czweb.org | |
|