mifr Návštěvník
Poeet p?íspivku : 68 Odkud jsi? : pořád stejně... Registration date : 27. 08. 06
| Předmět: BANNER NELLY FURTADO FÓRA Thu 7 Sep - 21:28 | |
| Jen si tak říkám, že správné fórum by taky mělo jaksi nějak vypadat a proto potřebujeme i tady i za takového podstavu náš reklamní banner tady nahoru. Sám vím, že udělat docela slušný dá OPRAVDU DOST práce a určitě to ví každý kdo někdy nějaký svůj originální banner kutil, že Frenchie a tak by bylo dobré se zamyslet, jaký si tady ten NÁŠ banner uděláme a kdo ho udělá Nehlaste se všichni | |
|
mifr Návštěvník
Poeet p?íspivku : 68 Odkud jsi? : pořád stejně... Registration date : 27. 08. 06
| Předmět: Re: BANNER NELLY FURTADO FÓRA Thu 7 Sep - 21:50 | |
| Třeba by už kvůli tomu decentně modrému layoutu fóra nebylo špatný zkusit použít pro banner tento LOOSE motiv Barvou se to hodí, třeba jen trochu přišmiknout Nellynu v pase a nastavit to na začátek banneru. Teda třeba, ale jak říkám, jen idea. | |
|
Frenchie Moderátor
Poeet p?íspivku : 92 Age : 37 Registration date : 18. 06. 06
| Předmět: Re: BANNER NELLY FURTADO FÓRA Sat 9 Sep - 20:25 | |
| | |
|
mifr Návštěvník
| Předmět: Re: BANNER NELLY FURTADO FÓRA Sat 9 Sep - 21:52 | |
| Myslím logo, banner - tedy místo toho Le forum a nejlépe ho situovat nahoru - doprostřed víš? Prostě něco, jak mám já na foru, ale klidně ve větším provedení, jako máš třeby ty na Sugababes...tak to myslím Klidně bych něco zkusil, ale moc na to nemám v tom Photoshopu nervy abych se přiznal a inspirace taky nějak není... | |
|
mifr Návštěvník
| Předmět: Re: BANNER NELLY FURTADO FÓRA Sun 10 Sep - 21:19 | |
| Jen chci říct, že banner je na světě, ale jeho i když včasné předání mailem jaksi "nevyšlo" jak mělo a tak na jeho (snad) zavedení si bohužel týden počkáme.. Předem jej ale prozrazovat nebudu... EDIT: 13.9. Tak jsem na banneru fora provedl i ve znamení nedávných "zdejších změn" menší úpravy a mohlo by to být snad docela ok.... | |
|
Sponsored content
| Předmět: Re: BANNER NELLY FURTADO FÓRA | |
| |
|